HunGamerZ

E-Mail:írok egyet
Főszerkesztő:
matthew95
Szerkesztők: munee seven rexsimus

My Google Pagerank

Szavazás

NOD 32 radar


HunGamerzTV

FaceBook

HunGamerz on Facebook

"Saját beszámoló Magyarország összes játékrendezvényéről!" - INFO

2010.02.22. 18:01 :: hungamerz

"Ott leszünk az ország összes játékbemutatóján, és mindegyikről készítünk felvételeket, bár itt nem is ez az érdekes, hanem az hogy nem akármilyen kamerával fogunk "garázdálkodni" hanem egy csúcs szuper VGA-s mobiltelefonnal! :) Igazi nomád módra! Azt hiszem, ez eléggé egyedi dolog!" - Update 02.16

Miután kiraktam az "Update" cikket, nagyon sokan írtak a fenti dologgal kapcsolatban!

Gondoltam válaszolok néhány kérdésre! 

Sokan kérdezték hogy "mégis milyen rendezvényeken fogok "garázdálkodni" hisz Magyarország nem az ilyen rendezvényekről híresek..."! Ez így van de, van azért pár. Itt van például a tavalyi évben nagyon jól sikerült Budapest Game Show, amelyen biztosan ott leszünk a 2010-es évben! Aztán. Nagyon sok új játéknak készítenek külön bemutatót a megjelenés napján különböző üzletekben stb. Egészen biztos, hogy ott leszünk valamelyiken, többször is! És végül de nem utolsó sorban a GameStar rendezvényein is rendre megjelenünk, bárhol is legyen az és bármikor! Illetve ha lesz olyan rendezvény, amiről nem tudunk még, akkor is számíthadtok ránk!

Többen kérdőre vonták ezt az egész "VGA kamerás" filmezést. Szeretném leszögezni, hogy itt nem fogunk filmes effecteket készíteni, hanem egy "shakycam", "rejtett kamerás", "cloverfieldes" dolog lesz! Több emberel, próbálunk majd "interjút" készíteni a különböző rendezvényeken, legyen akár GS szerkesztő, vagy akár játékfejlesztő (!) stb.!

 http://pcworld.hu/apix/0911/20091102-budapest-game-show-windows-7.jpg

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hungamerz.blog.hu/api/trackback/id/tr991781514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli182 2010.02.23. 21:36:47

Széép! Először hazai pálya majd E3, Blizzcon stb :) Jó lesz.
Mikor lesz a következő játékrendezvény? Ugye majd lesz Kecskeméten Street Fighters bajnokság bár az annyira nem játékrendezvény.

hungamerz · http://hungamerz.blog.hu 2010.02.24. 13:20:41

@Zoli182: Lehet ott leszünk kecskeméten! ;) Közel jövőben lesz ott TEKKEN verseny is!
Amúgy nem tudom mi lesz hamarosan nagyobb rendezvény...Meglátjuk! :)

Zoli182 2010.02.24. 16:35:14

@hungamerz: Azaz Tekken, nem pedig SF XD ott van az már azért :)
süti beállítások módosítása