HunGamerZ

E-Mail:írok egyet
Főszerkesztő:
matthew95
Szerkesztők: munee seven rexsimus

My Google Pagerank

Szavazás

NOD 32 radar


HunGamerzTV

FaceBook

HunGamerz on Facebook

Update!

2010.02.16. 20:53 :: hungamerz

Sziasztok! 

Nagyon sok újítást vezetek be a TV és a BLOG rendszerébe, minden formában! Úgy gondoltam ezeket mind leírom egyszerre az egyszerűsítés érdekében! 

TV újdonságok:

Mostantól HAVONTA ADÁS!

Igen! Ide is elérkeztünk. Tudom hogy nem rég hirdettem meg azt hogy 2 hetente lesz adás, de rájöttem: teljesen kész adást csak egy hónapos munkával tudok teljesíteni! Mi előtt azt hinnétek e miatt romlani fog az adás színvonala, nagyon tévedtek! Sokkal jobban járunk mi is, és ti is egyaránt! Mivel már ebben a hónapban volt adás, így a következő már csak márciusban lesz a neve nagyon sok gondolkozás után: "Márciusi HunGamerZ TV" lesz! :P Aztán Áprlisi, Májusi, és így tovább...

Megszűnik pár adás

Többek között: a FlashBack, a Gémörz Mjúzik! Erre azért volt szükség, mert mint már leírtam sok adásban beszélni fogok akár élőben is (!) és ez nagyon sok időt igényel! 

Minden adásban hírek

Minden hónapban beszámolunk a legfőbb dolgokról, amik a játékvilágban történtek, így ha esetleg lemaradtatok volna valamiről, itt nem fogtok! 

Saját beszámoló Magyarország összes játékrendezvényéről!

Ott leszünk az ország összes játékbemutatóján, és mindegyikről készítünk felvételeket, bár itt nem is ez az érdekes, hanem az hogy nem akármilyen kamerával fogunk "garázdálkodni" hanem egy csúcs szuper VGA-s mobiltelefonnal! :) Igazi nomád módra! Azt hiszem, ez eléggé egyedi dolog!

A blog újdonságai: 

Jegelt projectek

"Top 10" -es listáink! Az oka, az hogy a kutyát nem érdekelné, de még szóba fog jönni! ;) 

Törölt projectek

Büszkén mondhatom, hogy ilyen nincs szerencsére! 

Új Desing

Ha minden jól megy akkor egy egészen egyedi dizájnal leszünk gazdagabbak az elkövetkezendő időkben! Ismétlem: "Ha minden jól megy" 

 

UPDATE: Hamarosan új "egyedi" műsorokkal leszünk gazdagabbak! Ezekről bővebben később! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hungamerz.blog.hu/api/trackback/id/tr311764439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása