HunGamerZ

E-Mail:írok egyet
Főszerkesztő:
matthew95
Szerkesztők: munee seven rexsimus

My Google Pagerank

Szavazás

NOD 32 radar


HunGamerzTV

FaceBook

HunGamerz on Facebook

Meglepetés: SOUTH PARK

2009.11.04. 17:30 :: hungamerz

 

South Park. Aki nem jött rá az szégyellje magát!  De nem akármien részekkel, hanem csak is azok, amiknek van köze a játék világhoz! Hetente mutatok be egyet-egyet! Remélem tetszeni fog!

 

 

 

 

 

 

1#

Make Love Not Warcraft

Gondolom már a nevéből, rá jöttetek ez a warcraftról fog szólni, pontosabban a World Of Warcraft-ról! Meg kell mondanom, hogy mint sima epizód is a kedvenceim között van!:)

A történetről annyit hogy a 4 barát hihetetlen módon, de nyomja nagyban a wow-ot amikor, megjelenik egy KOCKA, aki legalább 20 órát játszik naponta és megöli őket ,bármint a játékbanJ! Cartmanék „sereget” gyűjtenek osztálytársaikkal, hogy megbosszulják a történteket. De nem sikerül nekik… a történet ezután lesz a legizgalmasabb!:)

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hungamerz.blog.hu/api/trackback/id/tr251500489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ting 2009.11.04. 18:19:32

Haha, pont az az egyik kedvenc részem, király! :)
süti beállítások módosítása