HunGamerZ

E-Mail:írok egyet
Főszerkesztő:
matthew95
Szerkesztők: munee seven rexsimus

My Google Pagerank

Szavazás

NOD 32 radar


HunGamerzTV

FaceBook

HunGamerz on Facebook

HunGamerz Október 24.-ei adás!

2009.10.22. 18:50 :: hungamerz

Elmarad (megint L) !

Hol is kezdjem… Igen megint elmarad a szombati adás! Ennek főbb okai pedig ezek: -

 1. Egész héten egy Drog Prezentációs Képzésen vettem részt, ami reggel 8-tól este fél hatig tartott, de megérte, mert megvan a bizonyítvány így már hivatalosan is kortársképző, vagyok de ez mellékes…

 2. Emellett még el is vagyok tiltva a géptől, és csak faterom tudja a jelszót (tudom elég hülyén hangzik)! -.- Így reggel nem tudom bekapcsolni, hogy feltöltsek videókat a TV-re, mert így szoktam!

3. Nos… Igen tegnap (szerdán) még időm is lett volna de az a fránya GameStar filmvetítés. J Ami mellesleg ÜBER KIRÁLY volt…

 

Jövő héten sokkal több időm lesz, mivel ŐSZI SZÜNET van. És most sokkal tovább fog tartani majd a TV jövő szombaton, de ezt tapasztaljátok majd meg ti magatok! Emellett 2 NAGY premier is lesz, amire érdemes oda figyelni ez a 2 pedig a GSTV és Muneee kollégám nagyszerű 5letéből létrejött „Gémer Mjúzik” rovat! És ez még bővül!

Jelenleg csak 30 perc GSTV van fent a „STUDIO”-ban… Ezért ez még elég karcsú!

 

Elnézést minden érdeklődőtől!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungamerz.blog.hu/api/trackback/id/tr771468264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása